Meet the family  

IMG_3886.JPG

Stephanie 

Oprichtster Smotherhoods, mamablogger

Dertiger (eikes!) die houdt van Kinderbueno's en K3 - muziek. Altijd al liefde gehad voor de schrijfpen en gestart met bloggen tijdens de eerste maanden van het moederschap en nadien ook auteur van het boek 'Meer dan alleen mama'. Naast het moederschap staat Stephanie in een dagcentrum voor volwassenen met een beperking waarbij ze vooral creatieve, zinvolle dagbesteding voorziet. Ze heeft jarenlang in de danszaal gestaan als choreograaf. Naast het moederschap, bloggen en werken studeert ze dit jaar af als leerkracht verzorging en opvoedkunde in het secundair onderwijs. Daarnaast houdt ze van uitstapjes maken met het gezin, het samenzijn met vrienden en regelmatig een goed glas rosé wijn of een Ginneke. 

IMG_3881.JPG

Wesley

Hoofd van het gezin, alééé dat denkt hij toch ;) 

Bijna lid van tram drie die naast het vaderschap houdt van slapen, relaxen en de zon. Hij pikt graag een voetbalmatch mee van KV Mechelen en is stiekem verslaaft aan stofzuigen. Wesley werkt als nachtverzorgende bij Familiehulp en ook thuis is hij de zorgvuldige in huis. Als Annabel een wondje heeft of last heeft van haar allergie is hij dé persoon naar wie ze standaard zal toe lopen. Met een gezellige barbecue, wat plonzen in het zwembad en een fris pintje, maak je Wesley gelukkig. Alhoewel hij het schrijven van de blogs met plezier overlaat aan Stephanie, is hij de chauffeur van dienst als het gezin op uitstap gaat en zorgt hij - vaak onder druk ! - voor de foto's. 

IMG_3878.JPG

Annabel Julie 

Inspiratiebron, muze. 

Deze enthousiaste, vrolijke en speelse (bijna) vierjarige is de bron van inspiratie op Smotherhoods. Dankzij haar kan Stephanie haar belevenissen rond het moederschap neerpennen. Daarnaast is ze zonder enig probleem het proefkonijn voor leuke uitstapjes of toffe producten. Annabel houdt van zwemmen, buitenspelen, nieuwe outfits en vooral van eenhoorns. Ook tegen een ijsje zegt ze nooit neen. Annabel zit op de Freinet - school in Mechelen en ging voor de corona pandemie ook turnen bij Gymflex in Mechelen. 

Wij als gezin 

Wij zijn een gezin uit drie die naast een grote liefde voor elkaar ook een grote liefde hebben voor uitstapjes. Wij blijven allesbehalve graag thuis en je zal ons dus vaak op de baan zien gaan. Daarnaast staan wij honderd procent achter een verbindende opvoeding en mild ouderschap. Zo hopen wij een warme thuis te creëren waarin Annabel zich veilig, geliefd en geborgen voelt. Ons huis is een warme thuis waar vrienden en familie altijd welkom zijn, waar de wijn koud staat en waar er altijd plek is voor een extra bord aan tafel. 

IMG_3887.JPG