BORSTVOEDING OF FLESJES? 

De eeuwenlange discussie: ga ik voor borstvoeding of kies ik voor flesjes? Nog veel te vaak denken mama's dat het één beter is dan het andere. Terwijl iedere mama moet openstaan voor verschillende meningen. 

Gaf jij borstvoeding en/of flesjesvoeding? En wil jij je verhaal delen op onze website? 

Stuur je verhaal op via het contactformulier en wie weet verschijnt jouw verhaal binnenkort op de blog. Geef een korte voorstelling van jezelf en je situatie, waarvoor je koos en hoe de weg verliep. 

Word je verhaal gepubliceerd dan krijg je een bevestiging. Deze blogpost verschijnt in de toekomst, data nog niet bekend. Het kan dus even duren voor je reactie ontvangt. 

KICKASS MOM TRAINING 

Fit moms don't have time, they make time! 

In samenwerking met kickass training squad mechelen zijn wij opzoek naar een groep mama's die een nieuwe 'sportgroep' willen uit proberen. 

Ben jij een mama, opzoek naar wat sportieve me - time, in een groep van (hoe kan je 't raden...) mama's? Schrijf je dan nu in

De eerste 3 lessen zijn gratis, de laatste twee zijn betalend. 

Interesse? Klik op inschrijven en laat je gegevens achter. Nadien krijg je een mailtje terug ter bevestiging. 

HOW TO GET AWAY WITH MOTHERHOOD 

Tijdens mijn zwangerschap was ik ervan overtuigd dat ik een echte Pinterest mom zou worden. Maar de realiteit toonde mij iets anders. Hoe abnormaal is dit? En wat als de realiteit niets lijkt op wat je verwacht had?! 

Een creatieve, interactieve workshop waarbij we stilstaan bij de 'mama', tijdens de eerste zeven weken na de bevalling. 

    © 2018 by SMOTHERHOOD. smotherhoods@gmai.com