top of page

Gezocht; bijzondere mama's met bijzondere verhalen 

Wat houdt het in? 

'Smotherhoods' is een mama - blog waarin de 'mama' centraal staat. Niet de functie van het mama zijn, maar vooral de persoon die mama is. Want we zijn ervan overtuigd dat wanneer ons kind ter wereld komt, we meer zijn dan alleen mama. We hebben hobby's, passies, dromen, wensen, .. En die hoeven niet steeds kindgerelateerd te zijn. Toch vinden sommige mensen, anno 2019 het vreemd dat een mama meer is. 

Mama's zijn er in alle vormen, maten, kenmerken, stijlen.. Smotherhoods wilt elke week een bijzondere mama in de kijker zetten in een nieuwe column die binnenkort verschijnt. 

Heb jij een bijzonder verhaal dat je met ons wilt delen? Twijfel dan niet en contacteer ons! 

Gezocht; bijzondere mama's met bijzondere verhalen 

Wat zoeken we? 

De voorwaarden om je verhaal in te sturen zijn simpel: je bent een mama. Op welke manier dan ook maakt niet uit. Je hoeft zeker niet te kunnen schrijven of bloggen. Daar helpen we jou graag mee. Heb jij een bijzonder verhaal? Laat het ons dan zeker weten! 

Voorbeelden: 

thuisblijfmama - de constant werkende mama - de mama met een eigen zaak - een zware bevalling - een keizersnede - een traumatische bevalling - een waterbevalling - een postnatale depressie - weinig tot geen hechting met de baby - een overbezorgde mama - plusmama - mama van een klein gezin - mama van een groot gezin - mama van een tweeling - mama van een meerling - mama die nooit kinderen wou - mama die geen kinderen kan krijgen - onverwachts zwanger - niet zwanger geraken - uit elkaar met de papa - single mom - ...

Gezocht; bijzondere mama's met bijzondere verhalen 

Hoe werkt het? 

Via een contactformulier (klik hier) contacteer je smotherhoods. Hierin laat je je gegevens achter en het onderwerp van jouw verhaal. Wanneer we jouw verhaal ontvangen proberen we zo snel mogelijk te reageren. Ofwel vragen we jou je verhaal te vertellen of stellen we zelf enkele vragen om te starten. Wanneer we jouw versie ontvangen hebben, komen er bijkomende vragen of opmerkingen. Totdat we samen aan één fantastische blogpost komen. Wanneer het verhaal volgens ons klaar is, krijg jij als mama het laatste woord. 

'Bijzondere mama's, bijzondere verhalen' wordt een wekelijkse column. Als het verhaal af is laten wij jou weten wanneer jouw verhaal online komt. 

Bijzondere verhalen kunnen met eigen foto's of anoniem. De keuze ligt vooral bij jou, mama. 

    bottom of page