Gezocht; bevallingsverhalen

Wat houdt het in? 

'Smotherhoods' is een mama - blog waarin de 'mama' centraal staat. Niet de functie van het mama zijn, maar vooral de persoon die mama is. Want we zijn ervan overtuigd dat wanneer ons kind ter wereld komt, we meer zijn dan alleen mama. We hebben hobby's, passies, dromen, wensen, .. En die hoeven niet steeds kindgerelateerd te zijn. Toch vinden sommige mensen, anno 2019 het vreemd dat een mama meer is. 

Voor een nieuwe column zijn we opzoek naar verschillende bevallingsverhalen. Zoals je hier kan lezen verliep mijn bevalling erg vlotjes. Maar dit is niet bij iedereen zo. Om een brede waaier aan te bieden aan toekomstige mama's zijn we op smotherhoods dus opzoek naar verschillende bevallingsverhalen. Wijkt jouw verhaal af van het mijne? Begin dan alvast te schrijven en stuur het ons door! 

Gezocht; bevallingssverhalen 

Wat zoeken we? 

De voorwaarden om je verhaal in te sturen zijn simpel: je bent een mama. Op welke manier dan ook maakt niet uit. Je hoeft zeker niet te kunnen schrijven of bloggen. Daar helpen we jou graag mee. Heb jij een bijzonder verhaal? Laat het ons dan zeker weten! 

Je bevalling is ook niet hetzelfde verlopen als bij mij. Uiteraard hoeft het daarom ook niet een slecht scenario te zijn of een moeizame bevalling. 

Gezocht; bevallingsverhaal 

Hoe werkt het? 

Via een contactformulier (klik hier) contacteer je smotherhoods. Hierin laat je je gegevens achter en het onderwerp van jouw verhaal. Wanneer we jouw verhaal ontvangen proberen we zo snel mogelijk te reageren. Ofwel vragen we jou je verhaal te vertellen of stellen we zelf enkele vragen om te starten. Wanneer we jouw versie ontvangen hebben, komen er bijkomende vragen of opmerkingen. Totdat we samen aan één fantastische blogpost komen. Wanneer het verhaal volgens ons klaar is, krijg jij als mama het laatste woord. 

'Bevallingssverhaal' wordt een wekelijkse column. Als het verhaal af is laten wij jou weten wanneer jouw verhaal online komt. 

Verhalen kunnen met eigen foto's of anoniem. De keuze ligt vooral bij jou, mama. 

    © 2018 by SMOTHERHOOD. smotherhoods@gmail.com