top of page

Bedank juf of meester met deze leuke cadeautjes

Het einde van het schooljaar is alweer in zicht. Zijn jullie nog opzoek naar dat ene perfecte cadeautje om de juf of meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar? Op Smotherhoods verzamelen we alvast de allerleukste en mooiste geschenken waar de leerkracht oprecht blij mee gaat zijn.Zoals jullie misschien wel weten studeer ik deze maand af als leerkracht (nu ja, eerst moeten die laatste examens goed gaan natuurlijk!) En als ik één ding ondervonden heb dankzij de stages is het wel dat leerkrachten géén gemakkelijke job hebben. Ik hoor je al roepen; ze hebben genoeg vakanties! Maar de dagen zijn vaak lang en onze kleine kindertjes kunnen wel eens een stevig karakterje hebben. Ik bewonder hen; de juffen en meesters met hun onbegrensde bezit van eindeloos geduld.


Ik zet mijn dochter elke dag blij af op school en ik krijg haar ook elke dag weer gelukkig – en moe! – terug. En alleen daarvoor vindt ik dat de juf/meester een mooi geschenk verdienen op het einde van het schooljaar.


Hebben jullie ook zo een fantastische leerkracht?! En wil je hem/haar graag een cadeautje geven op het einde van het schooljaar?! Check dan snel deze fantastische geschenken!


Merciekes next level

Wil jij dit jaar iets anders geven dan de traditionele doos vol chocolade Merciekes? Dan zijn deze next level zoetigheden het ideale geschenk.

Juffen/Meester Tastebox I Snoeppot voor de allerliefste meester/juf


Geen snoepliefhebber als juf of meester? Geen probleem, wat dacht je van heerlijke thee? Of ga next level en geef een gepersonaliseerde fles cadeau? Olijfolie of miniatuurflesjes (alcoholvrije) gin, alles is mogelijk! En aangezien het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is; geef eens een tof en origineel ontbijtpakket.Thee met poëzie I Personalised bottle by Ilumina I Viva Granola


Zeg het met bloemen

Bloemen zijn altijd een goed idee, want wie houdt er nu niet van bloemen?! Maar anno 2O21 zijn droogbloemen écht een ding. Tegenwoordig hebben heel veel shops deze in hun assortiment en wij zijn alvast fan!


Charlotte Beauty droogbloemen I Pink dream Studio Frisko I Liefste juf droogbloemen


Tijd voor rust

De zomervakantie, tijd voor rust voor zowel kids als juf/meester. En zo een avondje (of meerdere ;) ) eens goed relaxen kan heerlijk zijn. Met deze attenties kan de leerkracht helemaal ontspannen.Bedankt lieve meester - badzout I ZoHoning I Theelichtjes met boodschap voor juf I Sojakaars lieve juf, bedankt!

Soms zijn woorden genoeg ...

Maar geef je liever iets wat extra benadrukt, met woorden, hoe een fantastische leerkracht de juf of meester is? Dan zijn deze geschenken het bekijken waard!


#topmeester I Tote - bag voor de juf I Juffenpakket I Set juf I Giftbox 'Best Teacher' I Magneet de liefste juf dat ben jij


Zag jij het ideale cadeau maar stond er 'juf' in plaats van 'meester' of omgekeerd? Geen zorgen, in veel van de shops kan je jouw persoonlijke bestelling gewoon doorgeven of in de meeste gevallen heb je het product zowel voor meester als voor juf.


Heb jij dankzij dit artikel het ideale cadeau gevonden? Of vond je ergens anders ook een geschenk dat in ons lijstje moet staan?! Laat het dan zeker weten in de reacties!

245 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page