top of page

Blijf in kerstsfeer dankzij Winterland in Hasselt.

Winterland in Hasselt, de moeite met het gezin? Absoluut! Wat is er te doen? Wat kost het én hoe zit dat praktisch? Waar parkeer je? Je leest het hier!Mogen de Kerstsferen voor jullie nog even blijven duren? Dan raad ik jullie een bezoek aan naar Hasselt, want daar vind deze kerstvakantie de dertiende editie plaats van 'Winterland'. Tot en met 9 januari kan je hier terecht voor heerlijke jenevers en een leuk aanbod voor kinderen. Ontdek er alles over in deze blogpost!


Praktische info

Winterland Hasselt is volgens mij een fantastisch leuke uitstap voor het hele gezin. Zowel volwassenen als kinderen hebben hier de tijd van hun leven. De toegang tot Winterland is volledig gratis. Wel heb je een covid safe - pas nodig en moet je jouw paspoort tonen. Parkeren kan je op verschillende plekken betalend ondergronds. Wij zelf stonden op parking Dusartplein, iets duurder, maar je bent wel meteen aan Winterland. Aangezien wij 's avonds hier nog een spontane uitstap van hebben gemaakt (en geen draagzak of buggy meehadden) wilde we het niet riskeren om nog ver te moeten wandelen als we terug naar huis zouden keren.Je kan deze week Winterland bezoeken tot en met 9 januari. Dit dagelijks van tien uur 's morgens. Maar de meeste attracties openen pas om elf uur. Om 22:00 uur sluiten de meeste attracties en om 23:00 sluit Winterland volledig.


Attracties

Buiten heerlijke eet- en typerende drankkraampjes vind je op Winterland ook leuke attracties. Naast het reuzenrad kan je niet kijken maar ook de overdekte schaatsbaan is een echte blikvanger. Annabel zelf was fan van de Carrousel, het kersttreintje, de Christmas Flight en vooral van de mega schuif - af.Ondanks dat de inkom gratis is, zijn de attracties dit niet. Voorzie (vooral als je met kinderen gaat!) best wat zakgeld. Een attractie kan snel duur worden. Vooral als je als begeleider moet bij betalen. Betalen kan in de meeste gevallen zowel cash als met de bankkaart.Kan het voordeliger?

Eerlijk is eerlijk, een bezoekje aan Winterland Hasselt is best prijzig. Vooral als je met kinderen gaat. Gelukkig kan je op voorhand eens snuffelen tussen de pakketten op de website van Winterland. Hierdoor kan je voordeel opdoen op vlak van tickets voor bijvoorbeeld het schaatsen of andere.


Zijn jullie al langs Winterland geweest? Zo niet, zet het dan zeker deze week nog op de planning! En laat ons vooral weten hoe het was, of wat jullie favoriete attractie was.29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page