top of page

Business Moms winterfair: de place to be voor mama's!Heb jij ook zo een ellendig lange lijst aan kerstcadeautjes? Zet dan 7 december 2019 in je agenda! Een gezellig dagje weg gecombineerd met functioneel shoppen: de Business Mom Winterfair heeft het allemaal. Voor de Belgische mama's lijkt in eerste instantie de afstand misschien een afknapper, maar ik kan je verzekeren: het is de moeite waard.


Op zaterdag 7 december 2019 kan je in OC De Vlieren in Breda grenzeloos shoppen. Van make - up tot juwelen, kindgerelateerde producten en veel meer, je vindt het daar. Bovendien kan je ter plaatsen een kerstshoot laten doen en krijgen de kinderen de kans om op de foto te gaan met Elsa van Frozen of Spiderman. En het leukste van al?! Alle 28 standen worden verzorgd door een ondernemende mama! Alleen daarom al gaan wij ongegeneerd reclame en promotie maken voor dit fantastische initiatief van Marijke Abdoella.


Marijke, oprichtster van de Business Moms startte als zelfstandige onderneemster met een eigen evenementenbureau 'Jayley's Events'. Al snel prikkelde haar interesse naar de doelgroep: moeders met een eigen onderneming, of moeders die graag een eigen onderneming wouden opstarten. Zo ontstond de Facebook groep 'Business Moms'. Binnen de 24 uur behaalde deze groep de kaap van honderd leden. Deze ondernemende mama had snel door dat het interesse hoog was en zo werd 'Business Moms' geregistreerd als een eenmanszaak. Omwille van het grote succes was Marijke genoodzaakt haar evenementenbureau stop te zetten, om zich zo volledig te kunnen focussen op de Business Moms.


Ze had haar evenementenbureau dan wel stop moeten zetten, vanaf nu kon ze beide passies combineren. Want vanaf dan organiseert Marijke verschillende evenementen waar ondernemende mama's aan kunnen deelnemen. Business Moms Winterfair is daar één van.


Smotherhoods kan niet anders dan mee springen op deze kar. Want als er één ding is waar wij voor staan is het wel dat wij meer zijn dan alleen maar mama. Al deze vrouwen combineren het moederschap met een eigen zaak en eerlijk is eerlijk: hoe cool is dat?!

Dus lieve mama's, zet 7 december in jullie agenda, kruip achter het stuur voor een gezellig dagje shoppen in Breda. Leuk weetje: de entree is volledig gratis en de eerste 50 bezoekers krijgen een gratis goodiebag.


Meer info klik hier Kijk hieronder ook zeker voor het programma!54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page