top of page

Check de leukste zwangerschapsaankondigingen op sociale media.Als er ooit een moment is dat je all the way mag gaan, dan is het wel wanneer jij en jouw partner de wereld vertellen dat jullie in verwachting zijn. Een zwangerschap meedelen is het grootste en leukste nieuws dat je ooit van de daken kan schreeuwen. Of het nu jullie eerste, tweede of vijfde baby is, een zwangerschap bekendmaken blijft een fantastisch gegeven.


Anno 2021 leven we in een tijdperk waarin sociale media niet meer weg te denken is. Een zwangerschap meedelen op Facebook of Instagram is bijna even goed doordacht als het kiezen van een wandelwagen. Ik ging alvast opzoek naar de allerleukste bekendmakingen.


#1. Simpel maar prachtig.

Soms heb je niet veel nodig; een letterbord, ballonnen, of een bedrukt rompertje. Met een echo is de aankondiging helemaal af. Simpel maar prachtig.#2. Slim bedacht!

Wil je graag iets origineler? Omschrijf jou en je partner. Misschien hebben jullie wel een gezamenlijke hobby? Of een kenmerkend beroep?
#3. Betrek heel het gezin.

Wanneer je huisdieren hebt is het ook altijd fijn om deze te betrekken bij zo een zwangerschapsaankondiging. Ze zijn toch ook lid van de familie?!


#4. Grote broer of zus.

Wanneer jullie al een kindje hebben is het natuurlijk super leuk om deze te betrekken bij de aankondiging. Die arme ziel heeft misschien al lang genoeg met het geheim moeten rondlopen, dus dan krijgt deze toch wel even de eer om het geweldige nieuws te delen?


#5. Gezinsnieuws

Of ook gewoon als gezin kan je dit fijne nieuws op een leuke manier delen. Koppel er een leuke familieshoot aan ( check hiervoor bij Moments by Kyra, bijvoorbeeld) of laat je creativiteit de vrije loop.


#6. De filmposter

Op Pinterest de populairste aankondiging van allemaal! Het vraagt misschien wat opzoekwerk en voor de computerleken onder ons, heel wat tijd. Maar de resultaten zijn altijd geweldig leuk.

Je ziet, mama's en papa's doen ontzettend veel moeite om een zwangerschapsaankondiging te doen op sociale media. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments. Of heb je zelf een leuke? Deel hem en tag @Smotherhoods.


Eindigen doe ik uiteraard met onze aankondiging.


2.490 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page