top of page

De allerleukste 'bakstenen' winkels voor zwangere vind je hier!


Ik weet niet hoe het bij jullie zit, mede - zwangere - mama's; maar ik vind het verdomd moeilijk om leuke zwangerschapskledij te vinden. Nu ja, op het internet vind je een tal van webshops waar je best wel mooie en hippe kledij vindt, maar ik ben toch meer van het principe dat ik het liefst van al ga shoppen in een bakstenen winkel. Zo kan ik bepaalde kledingstuks vasthouden, in real life bekijken én passen. Voor mij is zo een bakstenen winkel een grote meerwaarde, ook nu dat ik zwanger ben.


Omdat zo een winkel met zwangerschapskledij best wel moeilijk terug te vinden is op het internet, omdat je nu eenmaal wordt overspoeld met webshops, verzamel ik de allerleukste bakstenen winkels met zwangerschapskledij hier voor jou. Bij elke shop plaats ik enkele foto's van kledij die ze aanbieden en uiteraard ook waar je deze winkels kan terugvinden.


Betaalbaar en breed gamma dankzij 'negen maanden mooi'.


Hippe en betaalbare zwangerschapskledij vind je terug in de ruime winkel 'Negen maanden mooi', in Dilbeek (Vlaams - Brabant). Ze hebben het grootste aanbod van België en hebben een een ruime keuze, voor iedere stijl. Van jeans tot lingerie, van nacht- tot feestkledij. Zelfs badkleding vind je hier terug. Je kan makkelijk parkeren op hun eigen parking én ze zijn op zondagochtend open, ook mooi meegenomen toch?!

Credits: negenmaandenmooi.be


Modieus zwanger bij 'Tutti e due'.

In Heist - op - den - Berg (Antwerpen) vind je 'Tutti e due', een winkel met modieuze zwangerschapskledij. Ikzelf ben absoluut fan van deze winkel, want ik ging hier ook tijdens mijn zwangerschap van Annabel. Wat ik zeer positief vind aan deze winkel is dat de kledij altijd perfect draagbaar is. Zo kocht ik een jumpsuit toen ik nog niet zover was, maar deze groeide mooi mee. Bovendien kon ik deze ook perfect dragen toen ik niet zwanger was.

Credits: tuttiedue.be


Shop in Kangourou of bezoek hun outlet shop.

Kangourou gelegen in Zaventem (Brussel) is een kledingzaak voor stijlvolle zwangerschapskledij. Op maar liefst 200 vierkante meter vind je tal van zwangerschapscollecties waaronder ook hun eigen merk 'Un ventre pour deux'. Naast de winkel in Zaventem vind je ook een outlet store in Drongen (Gent). Beide winkels zijn vlot bereikbaar en voorzien van grote parking. De prijsklasse is gevarieerd, dus er is voor iedereen wel iets.Credits: unventrepourdeux.be


Zwanger stralen op een feestje, dat kan.

MILD Zwangerschapsboetiek is sinds kort terug te vinden in Vilvoorde (Vlaams - Brabant) in een nieuw pand. Bij deze boetiek vind je fantastisch mooie zwangerschapskledij voor elke gelegenheid. Casual, lingerie, kousenbroeken maar ook verzorgingsproducten vind je hier terug. Marijke is trouwens een super toffe madam die je bijstaat en het beste advies geeft.Credits: wildvanmild.be

Maar wist je ook dat naast casual trendy zwangerschapskledij, je hier ook feestkledij vindt? Bovendien zorgt MILD Zwangerschapsboetiek er ook voor dat je stralend zwanger kan trouwen!


Credits: wildvanmild.be


Uiteraard zijn er nog een aantal 'bakstenen' winkels waar je zwangerschapskledij kan vinden zoals JBC of H&M. Maar naar mijn mening heb ik daar niet altijd een ruime keuze. Bovenstaande shops zijn echt gericht op zwangere vrouwen of kledij voor borstvoeding. Ken jij zelf nog een winkel die ontbreekt in dit lijstje?! Laat het dan weten in de comments.

106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page