top of page

Geniet van de zomer op kinderboerderij De Bollekeshoef.


Opzoek naar een heerlijke uitstap tijdens deze zomervakantie met kinderen? Plan dan eens een bezoekje naar kinderboerderij De Bollekeshoef. Wij deden het afgelopen week, en ik beloof je een hele dag plezier verzekerd.Plan een bezoekje aan De Bollekeshoef, een gezellige kinderboerderij in Heist – Op – den – Berg. De ideale plek om een dagje te spenderen met kid(s) en wat mama – vriendinnen. Dankzij het grote aanbod dat de kinderboerderij voorziet zijn de kinderen een paar uurtjes zoet en kan jij gezellig bijbabbelen met de vriendinnen, ook mooi meegenomen toch?


Een bezoekje aan de kinderboerderij hoef je niet te reserveren. Wel betaal je tijdens de zomervakantie een inkomprijs van €5 voor kinderen vanaf één tot vijftien jaar. Volwassenen en baby’s zijn dus gratis. Vanaf je de inkom betaald hebt wacht je een dag vol plezier.Bezoek de boerderijdieren van pony’s tot varkens of koeien. Op de Bollekeshoef wandel je naast de weides en kan je echt wel dicht bij de dieren komen. Wist je trouwens dat je ook een wandeling kan doen met een pony? Wij deden het eerder en je leest er hier meer over.Spring erop los op de vele springkastelen die De Bollekeshoef voorzien hebben. Voor zowel de allerkleinste tot de grotere kindjes is er een springkasteel aanwezig. Even moe van al dat springen? Dan kunnen de kinderen lekker gaan spelen op de speeltuin of in de zandbak.


Wanneer je naar de kinderboerderij gaat hoef je niets extra mee te brengen. De zandbak ligt vol met speeltjes en er zijn verschillende tractors waar de kids op kunnen rondrijden. Heerlijk!


Wij vinden De Bollekeshoef één van de leukste plekjes voor met onze dochter (4 jaar). Terwijl zij rondhuppelt tussen springkastelen en speeltuin kunnen wij genieten van een heerlijk drankje of een gezellige lunch. Het is de ideale uitstap tijdens een zomerse dag!435 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page