top of page

Ik ga op reis en ik neem mee - de volledige checklist zodat je niets vergeet!

VAKANTIE! Een van de mooiste momenten op het jaar. Wat kijk ik er naar uit om te vertrekken en te genieten van wat extra quality - time met mijn prachtige gezin. En dan liefst in heerlijk warme temperaturen.


Ik ben zo iemand die heel georganiseerd te werk gaat bij het inpakken. Ik neem liever te veel mee dan te weinig. Ik werk ook met een checklist waarbij ik kan afvinken tijdens het inladen van de bagage. Heerlijk vind ik dat. En toch gebeurd het iedere vakantie dat ik iets vergeet!


Daarom, om zo komaf te maken met deze miserie, ging ik elke checklist op het internet af en verzamelde ik zo op één grote lijst. Deze checklist is voor een strandvakantie met een peuter, waarbij we een appartement huren.


Hopelijk hebben jullie er iets aan!

 

Documenten:

o Paspoorten

o Kaarten ziekenfonds

o Vaccinatiegegevens

o Rijbewijs

o (eventueel) Visums

o Bankkaart

o VISA


Handbagage:

o Draagzak Nog opzoek? Check de 10 geboden bij het kopen van een draagzak

o Buggy

o Draagbare DVD speler & DVD's

o Verrassingzakje met nieuw speelgoed

o Koekjes

o Flesje water

o Fles met poeder

o Reserve kledij

o Natte doekjes

o Luiers

o Afvalzakje

o Tut/ knuffeltje

o Papieren zakdoekjes


Bagage kiddo:

o Babylinnen voor op het bed

o Babyfoons + opladers

o Flesjes + spenen

o Afwasborstel voor flesjes

o Afwasmiddel + handdoek

o Luiers / nachtluiers

o Zwemluiers

o Pyjama 3x

o Ondergoed 8x

o Nagelschaartje

o Thermometer

o Zonnehoedje

o Fles water

o Drinkbeker

o Oorstokjes

o Outfits x12

o Zwemgerief

o Sandaaltjes

o Watersloefjes

o Basketters

o Slaapzak

o Tandenborstel + tandpasta

o Speelgoed

o Potjes fruitpap

o Potjes groentenpap

o Koeken

o Zwembandjes

o Luchtmatras


Bagage mama + papa:

o Trui

o Hemdjes

o Topjes

o Kleedjes

o Shorten

o Regenjas

o Zwemgerief

o Ondergoed x8

o Kousen

o Schoenen

o Hoed/pet

o Handdoeken

o Strandlakens

o Douchegel

o Shampoo

o Haarlak

o Haargel

o Borstel

o Scheerapparaat

o Tandenborstel + tandpasta

o Make - up

o Ontshminking

o Deo

o Zonnecrème

o Aftersun

o Gezichtscrème

o Lenzen + vloeistof

o Leesboeken

o Strandzak

o Camera + SD kaart + oplader

o Opladers GSM


 

Zo, na alle websites af te gaan die ik vond, lijkt me dit de ultieme checklist. Denken jullie nog aan iets? Laat het dan zeker weten via de comments. Geniet alvast van een fantastische tijd op vakantie!75 weergaven0 opmerkingen
    bottom of page