top of page

Ik probeerde de fancy Bressy Voedingsbeha uit!

Via Instagram ontdekte ik Bressyunderwear, de voedingsbeha die optimale steun, een comfortabele pasvorm en een eenvoudig systeem om te voeden beloofden. Bovendien zagen deze voedingsbeha's er ook nog eens modieus en fancy uit! Maar is dit ook effectief het geval? Doet dit model wat men belooft voor 36,99 euro? Of toch niet? ...In de zwangerschap verandert je hele lichaam, inclusief de boezem. Maar vooral de eerste dagen na de geboorte, bij de start van het geven van borstvoeding, kunnen onze twee vriendinnen plots een serieuze gedaanteverwisseling gaan doormaken, waarvoor dank aan stuwing. Daarom is het erg belangrijk om gepaste voedingsbeha's te voorzien.


Een gewone beha met beugel is not done aangezien die beugel serieus kan gaan druk uitoefenen op het middenrif. Een te spannende beha kan er trouwens voor zorgen dat melkklieren blokkeren, waardoor je makkelijker kan achterblijven met een borstontsteking (& geloof me dat is geen pretje!). Daarom is het investeren in enkele voedingsbeha's aangeraden. Deze kan je perfect aankopen tijdens de zwangerschap aangezien deze meegroeien met jouw lichaam dat constant verandert.


Tijdens mijn laatste zwangerschap veranderde mijn borsten van de ene dag op de andere. Als ik het me goed herinner dan waren mijn twee vriendinnen, mijn eerste echte zwangerschapskwaaltje. Ik heb van nature al best grote borsten én die zwangerschap deed daar dus duidelijk geen goed aan. Ik had vaak pijn en elk buitje op de fiets deed me in elkaar krampen. Daarom moest ik al vrij vroeg investeren in voedingsbeha's.


Via Instagram ontdekte ik Bressyunderwear, de voedingsbeha die optimale steun, een comfortabele pasvorm en een eenvoudig systeem om te voeden beloofden. Bovendien zagen deze voedingsbeha's er ook nog eens modieus en fancy uit!

Ik moet eerlijk toegeven, in eerste instantie was ik een beetje argwanend. Doordat ze er zo mooi en comfy uitzagen kon ik niet geloven dat dit model mijn zware borsten zou kunnen ondersteunen. En toen mocht ik twee exemplaren uitproberen.


Klassieke voedingsbeha; lekkende borsten en snijdende bandjes.


Doordat ik tijdens de bevalling veel bloed ben verloren en Max een donkere huidskleur heeft, kwam de borstvoeding traag op gang. Bovendien was Max (en is ze nog steeds trouwens) een luie drinker, zoals ze dat noemen. Ze is snel tevreden met één borst en een voedingsmoment hoeft ook nooit langer dan tien minuten te duren of ze slaapt alweer. Hierdoor ben ik vanaf dag twee beginnen manueel kolven om dan nadien ook thuis te starten met elektrisch kolven. Ik geef dus live borstvoeding en de overgebleven melk kolf ik om in te vriezen.


Hierdoor ontstond er al vrij snel stuwing. Omdat mijn borsten letterlijk constant op springen staan is een voedingsbeha met bandjes geen aanrader. In mijn geval snijden deze in mijn rug en schouders. Ze geven dan wel de nodige steun, ik mis ontzettend het comfort. Omdat mijn borsten geregeld op springen staan voelt de traditionele voedingsbeha al snel belemmerend. Vooral 's nachts had ik hier last van. Maar mijn beha uitlaten was dan ook geen optie, aangezien mijn lakens dan nat zouden zijn van de melk...


Bressy voedingsbeha, het beloofde effect?


Toen besloot ik de Bressy voedingsbeha uit te proberen. Uiteraard koos ik voor de roze exemplaren (én neen die kleur is overduidelijk verschillend al lacht mijn man mij hiermee uit). Ik voelde vanaf de eerste seconden de verlichting voor mijn rug en schouders toen ik de beha omdeed. Dankzij het rekbare katoen groeit deze beha ook mooi mee met de afwisselende proporties van mijn borsten. Tot slot ben ik ook fan van de absorberende pads die je in de beha kan steken. Vooral door mijn regelmatige lekkende tepels, zijn deze echt handig. Je kan ze er ook makkelijk uithalen om te wassen!


Eerlijk is eerlijk, als er één 'minpuntje' is aan deze voedingsbeha's van Bressyunderwear dan zijn het de knoopjes. Daar sukkel ik soms nog al mee omdat ze best stevig zijn. Maar laten we dat vooral wijten aan mijn tekort aan fijne motoriek ;).

Yay or nay?


Ben jij zwanger of ga je elk moment bevallen en borstvoeding geven? Dan raad ik de Bressy Voedingsbeha zonder twijfel aan. Vooral 's nachts zijn het heerlijke, comfortabele modellen om mee te slapen én overdag mogen ze dankzij hun fancy uiterlijk zeker gezien worden.


De Bressy Voedingsbeha kan je kopen via de website en kost €36,99. . Bestel je voor 23 uur dan heb je jouw aankopen morgen in huis. Stel dat je toch niet overtuigt bent, dan geldt de 14 dagen retour - regel. Vandaar, probeer deze zeker uit! Wist je trouwens dat de verzending helemaal gratis is? Bovendien loopt er regelmatig een leuke actie, zoals nu; 1 + 1 gratis!Welk kleurtje is alvast jouw favoriet? Of heb je zelf de Bressy Voedingsbeha al een keer uitgeprobeerd? Laat jouw mening dan zeker achter in de comments!

279 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page