top of page

Mijn favoriete merken voor op de geboortelijst.

Joepie! Je bent zwanger en denkt stilaan na over de geboortelijst. Welke merken mogen zeker niet ontbreken? Wel dankzij mijn eerdere ervaring zet ik mijn favoriete merken vandaag op een rijtje.Sinds ik zwanger ben krijg ik regelmatig de vraag hoe ik de geboortelijst dit keer heb aangepakt. Want met een tweede hoef je toch niet zoveel meer aan te kopen? Neen, uiteraard niet. Maar wij deden dit toch. Waarom?

Eerst en vooral is Annabel geboren in 2017. Sommige stuks zijn dus gewoonweg opgebruikt, zoals bijvoorbeeld onze buggy. Aangezien het merk failliet is gegaan, moesten we dus wel voor een nieuwe buggy gaan. Bovendien zijn er bepaalde stuks/merken waarvan je achteraf gezien spijt had of ontdekte ik doorheen de jaren nieuwe merken die mijn mama - hart hebben veroverd.


Hoe jij deze issue aanpakt, nieuwe spullen, tweedehands of toch gewoon hergebruiken wat je hebt, dat blijft gelijk. Dat is een persoonlijke keuze die jij en je partner maken en er bestaat - voor alle duidelijkheid - geen goed of fout.


Mijn favoriete artikels voor op de geboortelijst.


Joolz Day + Kinderwagen

Aangezien de buggy van Annabel stuk was en het merk failliet gegaan is, moesten we voor een nieuwe buggy gaan. Deze keer kozen we voor een Joolz Day+, een stijlvolle en comfortabele kinderwagen. Twee van mijn nichtjes hadden deze ook, wat telt als referentie.


Wat ik persoonlijk ontzettend fijn vind aan deze kinderwagen is dat hij erg eenvoudig is in gebruik. Je hebt maar één paar adaptars nodig voor een eventuele maxi cosy, wat ook handig is. En ja, uiteraard koos ik voor de prachtige roze kleur.Ergopouch Ergococoon 0-3 Maanden`

Annabel was een baby die heel veel nood had aan geborgenheid. Slapen was in het begin dus echt een issue, tenzij ze op mij of op de papa lag. Toen we de inbaker slaapzak van Puckababy ontdekte, ging dit een stuk beter. Aangezien we dat model al hadden liggen, wilde ik graag nog een extra slaapzakje (want hallo, ik bereid mij al voor op de reflux en het terug geven van melk!). De Ergopouch werkt met hetzelfde systeem als Puckababy.Puckababy The Bag 4 Seizoenen


En om nog even bij de slaapzakken te blijven stilstaan, Puckababy is een erg duur merk. Super goed van kwaliteit, maar zonde als je op je geboortelijst andere slaapzakken zet en nadien pas Puckababy ontdekt. Daarom koos ik dit keer resoluut voor de Puckababy The Mag 4 Seizoenen op onze lijst te zetten!


Deze slaapzak is de ideale slaapzak voor elk seizoen. Met één slaapzak kan je de dikte en lengte verstellen, zodat je kindje veilig kan doorslapen in elke temperatuur. Deze slaapzak is pas voor kindjes vanaf 6 maanden, vandaar dat we tot maatje 74 ook andere slaapzakjes voorzien.


House of Jamie

Eén van mijn favoriete merken is zonder twijfel 'House of Jamie'. Naast prachtige (kinder)kledij hebben ze ook alles voor de baby. Denk maar aan verzorgingskussens, parkbekleding, verzorgingstassen en meer.


Er zijn twee 'minpuntjes' bij dit merk; eerst en vooral is het best een prijzig merk en ten tweede zijn vele producten enkel online terug te vinden.Tiny Love

Nog zo een merk waar ik grote fan van ben is Tiny Love. Bij Annabel nam ik allemaal neutrale kleuren, omdat mij dat mooi leek in mijn interieur. Maar toen Annabel geboren werd leerde ik dat kindjes hier amper op reageerden en voorkeur geven aan felle kleuren. Zo ontdekte ik Tiny Love.


Een speelmat hadden we al van dit merk, deze kun je ook trouwens wassen. Nu staat er een mobiel op onze lijst en nog een speelboog.Twistshake

Twistshake is zo een merk dat mij doorheen de afgelopen jaren positief verrast heeft. Ik heb het vooral leren kennen dankzij zijn wereldwijde promotie waarbij men alle mama's uitnodigde (of zo leek het toch), om het merk te promoten. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik oprecht vind dat ze goede materialen hebben. Vooral omdat je op de website erg veel kortingen vindt (vaak tot wel 70%), zijn de producten zeker kwaliteitsvol.En jij, mama? Wat zijn jouw favoriete merken doorheen de jaren geworden? Deel het zeker in de reacties hieronder. En hé; geen zorgen, ik weet dat mijn favoriete merken er nogal rozig uitzien ( #girlsmom), maar je kan deze producten ook in andere kleuren terugvinden hoor!

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page