top of page

Ontdek 5 topcadeaus voor de liefste papa's!

Op 19 maart vieren we in het Antwerpse weer alle fantastische (plus)papa's. Ben jij opzoek naar het ideale cadeau voor de allerliefste papa? Maar heb je totaal geen inspiratie wat geven dit keer? Geen zorgen, tussen het geven van borstvoeding en de dutjes, verzamelde ik voor jullie vijf geweldige cadeaus.


"Any man can be a father but it takes someone special to be a dad. "

#1. Bier en pizza


Is papa bij jullie ook zo een culinaire levensgenieter? Zegt hij nooit 'neen' op een avondje pizza en bier? Dan is dit houten pizzaplank & gepersonaliseerde bierkratje het ideale cadeau. Het enige wat jullie nog moeten doen is het bier alvast koud zetten. Maak dit cadeau ook eventueel af met een leuke kurkentrekker.


Pizzaplank 21,95 euro I Bierkratje 14,95 euro I Kurkentrekker met waterpas 11,95 euro

#2. King of the grill


Niets zo sexy als papa die achter de barbecue staat, right?! Want wat is er gezelliger dan papa achter de gril, de kinderen aan het spelen in de tuin én mama aan de cocktails ;). En omwille van dat harde werk verdient papa toch ook wel zo een heerlijk, sexy bbq - schort. Laat hem nog bedrukken met titels als "King of the grill" of "BBQ King Papa". Maak dit cadeau extra af met een leuke heupfles, zo gaat hij ook niet dood van de dorst. Of wat dacht je van een BBQ set om die outfit nog beter te maken?!En eerlijk, hoe schoon zijn die kleuren?!BBQ Schort 29,95 euro I BBQ set 34,95 euro

#3. Gepersonaliseerd kunstwerk


Toch meer fan van iets zelfgemaakt? Maar laat jouw DIY - inspiratie je een beetje in de steek? No stress, dankzij deze cadeaus kan je profiteren van beide werelden. Koop bijvoorbeeld dit leuke hangbord én laat de kids hun handafdruk (of iets anders) schilderen. Of laat een eigen tekening drukken op snijplank, super schattig toch?!Hangbord 16,95 euro I Plankje met tekening 12,95 euro

#4. Soms zijn woorden meer dan genoeg


Soms zijn woorden meer dan genoeg en hoeven we ook geen eindeloos lange brief neer te pennen waarin we beschrijven hoe geweldig onze papa is. Dankzij deze houten staander kan papa elk moment tot het besef komen hoe geweldig hij het vaderschap invult. Een heerlijk cadeau dat - uiteraard - een schoon plekje in huis moet krijgen! Deze staanders kan je trouwens perfect ondertekenen met de naam/namen van jouw kid(s).


Super papa 14,95 euro

#5. Voor de stoere papa's die aan zelfzorg doen

Papa's die aan zelfzorg doen, anno 2022 is daar helemaal niets verkeerd meer aan, integendeel. En het zijn niet langer alleen de mama's die een hele verzameling producten in huis mogen hebben.Dankzij deze lederen toilettas kan ook papa zijn producten mooi bewaren. Ideaal voor thuis of voor mee te nemen op weekend!


Toilettas 22,95 euro


Al deze fantastische cadeaus kan je makkelijk shoppen via Isa - Label, de webshop voor de allerleukste en origineelste cadeaus. Maar check zeker haar Instagram - pagina, want daar staat nog meer inspiratie op!


Toch niet gevonden wat je zoekt? Ook dan raad ik je aan Isabel via Instagram te contacteren. Ze is super vriendelijk & brengt de allerleukste ideeën mee tot leven.

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page