top of page

Ontdek 5 topcadeaus voor elke toekomstige mama.

Als je een cadeau wil schenken aan iemand die zwanger is, dan bestaan er veel meer opties dan enkel babyspullen.
De feestdagen komen eraan én ook ik krijg de vraag wat ik graag cadeau zou krijgen. Want nu ik rondloop met een baby van 24 weken kunnen we concluderen dat ik nu niet bepaald blij zou zijn met een fles Gin of een cadeau dat eigenlijk bedoelt is voor het kindje in mijn buik.


Maar wat geef je nu aan iemand die zwanger is? Heb jij totaal geen inspiratie? Lees dan snel deze blogpost, want ik verzamel de allerleukste cadeaus die jij kan schenken aan een zwangere vriendin. Of die jij als zwangere, op jouw wenslijstje kan zetten. ;-)


#1. Relax - momentje

Of je nu mama bent of (nog) niet, zelfzorg is zo belangrijk. Helaas zijn we van nature nog al snel geneigd onszelf op de laatste plaats te zetten. Ook als je zwanger bent kan je jezelf wel eens achteruit schuiven, want de baby in je buik is toch hét allerbelangrijkste?!


Toch kunnen die momentjes zalig zijn. Waarom geen cadeaubon om enkele uurtjes te genieten van een bezoekje aan de wellness. Wist je trouwens dat dit perfect kan voor zwangere vrouwen? Klik hier om te ontdekken hoe veilig het is om naar de sauna te gaan als zwangere vrouw.


Of geef een gelaatsverzorging cadeau?! Bij NaturOh! kan elke zwangere vrouw terecht voor de juiste en veiligste verzorging. Check hiervoor de 'naturOh Mama' - verzorging. In de webshop vind je trouwens ook heel duidelijk terug welke verzorgingsproducten ideaal zijn voor zwangere en/of mama's die borstvoeding geven.


Maar ook in de webshop van Raising Sprouts vind je een fantastisch leuke 'Zwangerschapskadoos'. Schenk een kalmerende zwangerschapsgalm voor de groeiende buik, een baby mini set van Naïf en een (eventueel) gepersonaliseerde bijtring.


Maar hé, wij zwangere, toekomstige mama's zijn ook helemaal tevreden met een heerlijke zwangerschapsmassage! Wist je trouwens dat je bij Babilo Baby Spa ook perfect een postnatale massage kan cadeau schenken?


#2. Zwangerschapsfotoshoot

Vaak leggen we al heel snel onze Newborn shoot vast, maar waarom géén zwangerschapsstoot cadeau doen of een bon schenken? Wedden dat jouw zwangere vriendin zichzelf niet belangrijk genoeg vindt om dit zelf aan te kopen, maar wel super blij gaat zijn als ze deze cadeau krijgt?!


Petra Van Borm is zo een fantastische fotograaf die deze mooie herinneringen vastlegt. Een zwangerschapsfotoshoot kan zowel op locatie als thuis, individueel of met het hele gezin. Geef een shoot cadeau of informeer achter een cadeaubon. Of wat dacht je van een zwangerschapsshoot onder water?!


Credits PetraVB - Newborn Photography


#3. Boekentips

Op de markt bestaan er heel wat boeken omtrent het krijgen van kinderen en het zwanger zijn. Toch onderschatten de meeste mama's wat een effect het kersverse moederschap kan hebben op zichzelf en hun leven. Deze boeken zijn dus zeker het geven waard. Vooral voor mama's die moeten rusten (lees: verplichte platte rust) zullen blij zijn met dit cadeau.
Op de webshop van Mama Baas vind je een heleboel top exemplaren over en voor mama. Maar daarnaast zijn er op de markt nog een heleboel andere leuke exemplaren. Wat dacht je van het humoristische 'Puzzelpreut' - boek van Nele Reymen? Een spelboek voor mama's die na de bevalling nog kunnen lachen? Ikzelf heb ook een exemplaar en bewaar het alvast voor tijdens mijn eerste dagen in het ziekenhuis. Maar ook het eerste boek 'Slaap, baby, slaap' van Nathalie Schittekatte (Snuggles & Dreams) mag niet ontbreken voor elke toekomstige mama, al is het maar om haar te behoeden voor alle stress rond het zogezegde doorslapen van baby's.


#4. Betekenisvolle decoratie


Ik houd ervan om zo van die persoonlijke decoratieve cadeautjes te krijgen. Toen ik mijn zwangerschap bekend had gemaakt aan mijn beste vriendin kreeg ik ook een zwangerschapskaars cadeau. Ikzelf vond dit zo mooi!


Vergeet trouwens GIPS - afdrukken van zwangere buiken, die zijn zo passé. Geef een hip cadeau en schenk de toekomstige mama een 3D zwangerschapsbeeldje! Dit beeldje is een prachtige manier om de zwangerschap vast te leggen. Via een 3D scantechniek wordt er een beeldje ontworpen, identiek aan het lichaam van de zwangere mama. Jammer genoeg doet Beeldig Zwanger dit alleen in Nederland. Maar ik vond het zeker de moeite om te vermelden, want eerlijk; toch echt schoon hé?!#5. De origineelste cadeaubonnen om te geven


Uiteraard is het gemakkelijk om een cadeaubon af te halen in één of andere babywinkel. Maar wist je dat er anno 2021 zoveel leuke diensten zijn die erg interessant kunnen zijn voor toekomstige mama's? Ook deze diensten voorzien leuke cadeaubonnen die je kan schenken aan een zwangere vriendin.


Wat dacht je van een draagconsult te schenken? De toekomstige mama wordt geholpen door de gigantische wereld van draagdoeken en draagzakken, leer correct knopen of ontdek welk soort stof jouw voorkeur heeft. Dit en meer ontdek je bij de consulten bij 'Het Draagbeest'.


Of geef een kolfconsult cadeau? Vooral voor toekomstige mama's die borstvoeding willen geven kan dit interessant zijn! Bij Boobs and Blankets kan je een cadeaubon schenken voor zo een kolfconsult waarbij de toekomstige mama maar liefst acht verschillende merken kan uittesten. Dat bespaart jouw zwangere bestie alvast een hoop geld bij een miskoop ;-)Uiteraard bestaan er nog een heleboel cadeaus die ideaal zijn voor toekomstige mama's. Maar laat me even dit benadrukken; als je een cadeau wil schenken aan iemand die zwanger is, dan bestaat er veel meer dan enkel spullen voor de baby's. Het is niet omdat jouw vriendin plots zwanger is, alles moet draaien rond de baby toch?! :-)


175 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page