top of page

Preparents: Zomervakantietips voor mama én papa.

De zomervakantie is vaak één groot feest. Voor de kinderen dan toch. Want voor ouders staat de zomervakantie gelijk aan opvang zoeken, activiteiten plannen en eventueel ook nog een reisje organiseren. Vaak komen we zelf weinig tot ontspanning. Hoe kunnen we beide nu combineren? Wel deze 'preparents' zorgt voor een win - win - formule. De ideale ontspanningstips voor mama en papa om er deze zomervakantie toch iets makkelijker mee om te gaan. Van de ideale overnachting tot een gezonde maaltijd of het slinken van uw schuldgevoel als uw kind alleen moet spelen? I got you.

Zie hier, B&B Colette, volgens mij het allercoolste concept voor ouders en (kleine) kindjes. Want hoe zalig is het dat je als kersverse ouders hier een nachtje kan overnachten mét baby?! Boek een overnachting in deze B&B en geniet van jullie kersverse gezinnetje. Je baby'tje kan na een privé sessie hydrotherapie lekker in het voorzien babybedje. Vervolgens kunnen jullie genieten van wat q - time in de hottub en als kers op de taart worden jullie voorzien van lekker eten?! Meer moet dat niet zijn, toch?! 

Zien jullie het niet zitten om met de kids op restaurant te gaan? Dat snap ik volledig! Maar het kan ook anders! Geniet van lekkere gerechten in combinatie met een gezellige picknick. De top - combinatie hé, ik weet het wel! Bestel u bij La Vie en Rosie een heerlijke picknick mand en trek erop uit. 

Yoga Nidra wordt de slaap van de yogi genoemd waarbij de focus ligt op een diepe bewuste ontspanning. Klinkt als muziek in de oren?! Maar heb jij geen zin om de deur hiervoor te moeten uitgaan na een helse dag vol kinders en drukte? Geen zorgen, Bezield lost dit voor je op! Want bij hen kan je voor amper €49 een abonnement aankopen waarbij je dit gewoon thuis kan doen! Beluister en voer uit wanneer jij wil, dankzij de sessies tussen 20 en 50 minuten. Zo kan jij als ouder ontspannen op elk moment. 

Een uurtje ontspanning, meer heeft een mens soms niet nodig. En geef toe, ouders, wij zijn niet zo veeleisend ... Doe ne keer zot en denk eens 60 minuten aan uzelf. Boek u een ontspanningsmassage en schakel alle zorgen en denkkronkels even uit. Bij Revive massage kan je niet enkel terecht voor een ontspanningsmassage. Ze geven ook zwangerschapsmassages en verschillende soorten sportmassages. Ideaal voor de papa's dus ook!


 

Ik weet het wel. Uw kind alleen zien spelen of even geen activiteit ingepland te hebben, het zorgt wel eens voor een schuldgevoel van jewelste. Maar we weten allebei dat dit eigenlijk kei hard onnodig is. Toch nog niet overtuigt? Lees u dan het boek 'Moeder waarom spelen wij zo weinig?' van kinder - en jeugdpsychiater DR. Ilse Van Loy. Wedden dat je nadien helemaal vrede hebt met het inlassen van vrije tijd - speeltijd?!
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page