top of page

Smotherhoods goes dirty
Zoals jullie weten probeer ik geen taboe's uit de weg te gaan omtrent het moederschap. De slogan van Smotherhoods luidt klaar en duidelijk: we zijn meer dan alleen mama. Daarom neem ik jullie vandaag mee naar een iets spannender onderwerp dan borstvoedingskussens of luiers. Vandaag stel ik jullie Lady Pleasure - of in ons geval: mom pleasure - voor.


Lady Pleasure is een vrouwvriendelijke webshops met een assortiment vol leuk speelgoed voor volwassenen, if you know what I mean. Altijd discreet en snel verzonden, met gratis verzending boven €50.


Heb ik jullie al verklapt dat ik jullie graag een kortingscode cadeau geef mama’s? Geef je ‘smotherhoods20’ in dan krijg je maar liefst 20% korting cadeau, graag gedaan!

Eerlijk waar, ik weet er heerst een taboe over het gebruik van seksspeeltjes. Maar laat ik beginnen met dat dat al op zich één groot misverstand is. Ik hoef helemaal niet te weten welke favorieten koppels introduceren in hun slaapkamer, maar diegene die zeggen: “wij hebben het in de relatie niet nodig”, die spreken bullshit. Er zijn een aantal vooroordelen omtrent het gebruik van seksspeeltjes die de wereld doorgaan. Als je in een goede relatie zit heb je ze niet nodig? Wel geloof me als ik zeg dat ik in een fantastische relatie zit, een geweldig seksleven heb, maar dat ik ook weet welke inbreng de speeltjes van Lady Pleasure hebben. Neen ik ben daar beneden geen droge mossel, en ja ik word opgewonden van alleen al maar te kijken naar mijn echtgenoot (sorry not sorry!). Maar mensen die zeggen dat ze het niet nodig hebben, die weten gewoon niet wat ze missen.


De grootste missopvatting is dat mensen in een relatie vaak het seksspeelgoed als vervanging zien van hun partner. Terwijl het eigenlijk iets extra’s is. Ik stel jullie vandaag alvast twee producten voor die je gewoonweg een kans moet geven. En die 20 % korting is toch mooi meegenomen?


1. Small tilting wand vibrator


Toen ik het product aankreeg zag ik meteen dat dit een gevaarlijke was voor mijn dochter. Als ik hem niet goed zou verstoppen bestond de kans dat ze hem wel eens kon aanzien als speelgoedmicrofoon. Ik had nog nooit eerder ervaring met dit soort vibrators dus het was ook voor mij een beetje een gek zicht. Wat moest ik in godsnaam doen met de vier centimeter dikke kop die dan ook nog eens in alle hoeken kon gebogen worden? Maar eens je de powerknop aanzet en wat experimenteert merk je meteen de meerwaarde van het product.


De vibrator die in verschillende hoekstanden kan gebogen worden zorgt er ook voor dat het experimenteren op zich al een groot feest is. Door deze functie ervaar je verschillende vormen van extase wat ook meteen positief is. Want eerlijk; te vaak hetzelfde wordt al snel saai. Ik heb de vibrator nog niet zo lang in mijn bezit dus ik ben er van overtuigd dat ik nog wel even door kan gaan met experimenteren.


De vibrator heeft een fluweelzacht gevoel en ziet er niet eng uit, integendeel. Ik bevind mezelf nog niet in de fase waarin ik dildo’s of vibrators gebruik die er uitzien als een mannelijk geslachtsdeel. Noem me een seut op dat vlak, maar daar ben ik nog niet aan toe. Het schattige uiterlijk van deze vibrator geeft me dan ook meteen een speelser gevoel.


Wat zeker een pluspunt is bij deze vibrator is dat hij makkelijk op te laden is met een USB verbinding. Want niets is zo hatelijk als een vibrator waarvan de batterijen bijna op zijn. En geloof me zo een batterijen gaan verdomd snel leeg!


Ben je dus nog niet zo gekend met seksspeelgoed in de slaapkamer dan is deze de ideale aanzet tot. Hij is ideaal voor solo – gebruik maar ook als koppel.


Moest het nog niet duidelijk zijn; ik ben fan van deze!

Prijs: €54,95

Klik hier als je hem zo snel mogelijk in huis wilt!


2. Sweet smile blacky Rabbit vibrator


Deze vibrator belooft je om binnen enkele ogenblikken tot ongekende hoogtes te brengen. De dildo op zich bereikt met zijn gebogen kop de G – spot, terwijl het kleine schattige konijntje de clitoris stimuleert. De twee krachtige motoren voorzien je van zeven verschillende standen die makkelijk te bedienen zijn. Ikzelf moet eerlijk toegeven dat materialen als dit, in mijn geval nog wat onwennig zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de Black rabbit doet wat hij belooft maar dat het in mijn geval nog een beetje een zoektocht is.


Ook deze voelt fluweelzacht aan en is zeer makkelijk in bediening. Op vlak van uitzicht ben ik zoals ik daarnet al gezegd had, tevreden. Alhoewel het een dildo is ben ik niet afgeschrikt door zijn uiterlijk. Ik moet wel nog zoeken naar het hoe of wat maar ik kan al wel meegeven dat het gebruik makkelijk is. Hij is makkelijk te hanteren.


Net zoals bij de vorige vibrator wordt er hier gebruik gemaakt van een USB kabel waardoor hij makkelijk op te laden is. Dit vind ik een erg groot voordeel. Niets zo vreselijk als een dildo waarvan de batterijen bijna op zijn. Zo een producten liggen dan ook vaak ergens opgeborgen tot je er weer eens aan denkt om batterijen te kopen.


Ik heb nog niet het gewenste effect ervaren zoals het product omschrijft, maar héy: de aanhouder wint hé.


Prijs: €59.95

Klik hier als je hem zo snel mogelijk in huis wilt!


Check zeker de website van Lady Pleasure voor een groot aanbod aan vibrators, dildo’s en andere. Wil je het liever rustiger aanpakken? Kijk dan zeker voor massageolie, lingeriesetjes, stimulerende gels of andere. Lady Pleasure heeft het allemaal. En vergeet zeker niet gebruik te maken van de kortingscode: smotherhoods20. Elk pakketje dat je bestelt, wordt discreet opgestuurd. Je hoeft dus geen bang te hebben dat de postbode beseft wat jij van plan bent na ontvangst.


Want hé; we zijn meer dan alleen mama, en we verdienen ook wel ons pleziertje.
166 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page