top of page

Vier Moederdag met de leukste cadeaus voor mama!Staat 8 mei al in het groot omcirkelt bij jullie op de kalender?! Want die zondag vieren we dé dag voor alle bijzondere mama's out there. Een lekker ontbijtje, mama wat langer uitslapen, een mooi gedicht of knutselwerk, ... Het zijn dingen waar jouw mama sowieso ontzettend blij mee gaat zijn.


Maar vind jij net als mij dat je (schoon- of plus-)mama iets extra's verdient? Check dan snel de allernieuwste Moederdag - gids op Smotherhoods! Ben jij opzoek naar een passend cadeau? Ik ben er zeker van dat je hier iets tussen vindt.


Dankzij deze gids ben jij niet genoodzaakt om voor Moederdag nog snel snel iets in huis te halen of online te bestellen. Neen, deze editie ben jij goed voorbereidt én koop je niet langer prullen. Je investeert in kwaliteit. Ik verzamelde de leukste items maar ook cadeaus die een blijvende indruk nalaten. En het makkelijkste van al? Klik op de foto naar keuze en bestel jouw Moederdagcadeau vandaag nog!Juwelen kunnen nogal prijzig zijn, maar mama's zijn best snel tevreden, weet je. Een persoonlijk mama - juweel zal altijd met veel liefde ontvangen worden. Naast de klassieke goudkleurige of zilverkleurige juwelen heb je tegenwoordig ook alternatieven, zoals bijvoorbeeld een armbandje met 'mama' in morsecode.

Armbandje Mama in morsecode €10,95
Armbandje Mama in morsecode €10,95

Mama's zijn talenten in het shoppen voor hun partners en kids, maar voor zichzelf, een dikke vette nul! Daarom is Moederdag het ideale moment om bewust een cadeau te schenken waarin mama een beetje aan zelfzorg kan doen, want dat verdient ze, toch?!


Weg met één of ander stom abonnement waar mama niets mee doet, ontdek de abonnementen van beZIELD. Dankzij het Yoga Nidra abo kan mama maar liefst een jaargang thuis ontspannen met yoga sessies. Ideaal om zelf in te plannen.


Yoga Nidra @ Home €49
Yoga Nidra @ Home €49

Ben jij van mening dat mama beter wat meer me - time zou inlassen en wat meer tijd zou mogen overhouden voor belangrijkere zaken dan enkel de was & de plas?! Maar komt zij daar zelf niet aan?! Misschien is een traject bij een 'Life Organizer' wél het ideale cadeau! Samen met een life organizer ga je opzoek naar dat systeem dat niet alleen bij je past maar ook dat wat je effectief gaat helpen je leven georganiseerd te krijgen. Hierdoor krijg j niet alleen een opgeruimd huis, maar mama houdt ook tijd over om leuke dingen te gaan doen. Combineer alvast dit cadeau met een cadeaubon bij Sien & Ik én jij zal punten scoren bij mama. ;-)Als er één ding is dat mama's veel te weinig hebben zijn het wel foto's van zichzelf met hun kinderen. Want in de meeste gevallen is het mama die enthousiast achter de camera staat in plaats van ervoor. Waarom geen fotoshoot cadeau doen?!

En tot slot ... Weet dat mama's hun eisen nooit hoog liggen. Toon vooral hoe graag je mama ziet. En hoe kan dat beter dan met een goed tasje koffie of thee?! :-)Mama mok €20
Mama mok €20

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page