top of page

Want ook toekomstige mama's verdienen een cadeau.

Bijgewerkt op: 4 mei 2022Op 8 mei vieren we elke (schoon- of plus-)mama. In dit artikel vond je alvast enkele geweldige suggesties om mama in de bloemetjes te zetten. Maar wat geef je cadeau aan een toekomstige mama?


Een flesje wijn aan een zwangere vrouw is - laat ons duidelijk zijn! - een no - go. En een cadeautje voor de toekomstige baby is fijn, maar wees nu eerlijk; voor Moederdag eveneens een no - go. Maar wat dan wél?


Dankzij deze gids ben jij niet genoodzaakt om voor Moederdag nog snel snel iets in huis te halen of online te bestellen. Neen, deze editie ben jij goed voorbereidt én koop je niet langer prullen. Je investeert in kwaliteit. Ik verzamelde de leukste items maar ook cadeaus die een blijvende indruk nalaten. En het makkelijkste van al? Klik op de foto naar keuze en bestel jouw Moederdagcadeau vandaag nog!Niets zo leuk als het moederschapavontuur te starten al 'twinnend'. Dankzij de kamerjas en bijpassend bospakje van Caro B Handmade twin je niet alleen in stijl, de kamerjassen zitten (ik spreek uit ervaring! ) z-a-l-i-g! Ook om borstvoeding te geven zijn ze erg makkelijk. Kies en selecteer zelf je stof op de website. Indien je wenst kunnen deze ook bedrukt worden.Ook zwangere mama's hebben recht op ontspanning, want wat hun lichaam doet! Trakteer een zwangere mama op een weldoende massage of schenk een cadeaubon voor een privé babymassage aan huis. Zo een babymassage is ideaal voor de hechting tussen mama en kind én het is eens iets anders dan alleen maar voeden of luiers verschonen. Win - win dus!
Als de mama van plan is om borstvoeding te geven dan is een cadeaubon voor een moedermelkjuweeltje echt een heel mooi en bijzonder geschenk. Want als borstvoedinggevende mama weet ik zelf hoe kostbaar dat vloeibare goud is. Maar ook de armbandjes van Mama in morsecode zijn erg leuk om te geven en te krijgen!Niets is zo mooi als een blijvende herinnering aan je zwangerschap. Dit kan perfect door het geven van een zwangerschapsfotoshoot. Er zijn vele fotograven die dit aanbieden en je hebt er tal van stijlen in. Ook een zeer leuk cadeau voor met oudere broertjes en/of zusjes.


Laat ons eerlijk zijn, elke (al dan niet) zwangere mama kent het zogezegde 'fenomeen'; zwangerschapsdiabetes. Hoevaak dat ik elke ochtend opzoek moet naar mijn sleutels? Jongens, echt geen pretje! Schenk daarom een fantastische sleutelhanger cadeau. Hij verhelpt niet alleen het probleem hij is ook nog eens fantastisch mooi !

En tot slot: ook de geboorte is een blijvend, emotioneel én uniek moment in een mama's leven. Een foto van de geboorte op canvas is hier standaard mijn push - present waar ik super dankbaar om ben. Maar tegenwoordig kan je ook van die prachtige geboorteposters laten maken.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
    bottom of page