top of page

Win een familieshoot bij Moments by KyraWauw! Vat dat alle gevoelens zo een beetje samen als ik kijk naar bovenstaande foto?! Foto's zeggen vaak meer dan duizend woorden, en in het geval van de resultaten die Kyra mij heeft bezorgd, kan ik dat alleen maar beamen. Want hoe fantastisch mooi zijn onze foto's?!


Wil jij ook graag met jouw gezin deze prachtige ervaring delen en bovendien kans maken op een gratis familieshoot bij 'Moments by Kyra'? Lees dan snel verder.Het leven met kinderen, het beaamt alle clichés, maar kort samengevat: het leven met kinderen gaat veel te snel.

Het leek wel alsof het gisteren was dat ze mijn pasgeboren dochter in mijn armen legde. En nu gaat ze naar school en bouwt ze onze woonkamer om tot kamp, waar mama en papa mogen op bezoek komen wanneer zij het wil. Het liefst van al zou ik elk moment willen registreren in mijn herinneringen, maar helaas heb ik die magische knop niet. Daarom is een familieshoot de ideale oplossing.


Eén keer per jaar boeken wij een fotoshoot in functie van Annabels verjaardag. Maar foto's met ons drietjes, dat wordt hier veel te weinig gemaakt. Daarom werd het tijd dat we hier verandering in brachten. Het portfolio en de stijl van 'Moments by Kyra' sprak ons meteen aan en bleek een matchmade in heaven te zijn.
Eerlijk is eerlijk, ik stond er toch een beetje onzeker tegenover. Een driejarige kleuter die kei hard in haar 'ik wil mijn goesting doen' - fase zit, meenemen naar een fotoshoot, zou dat wel goed lopen? Maar op de één of andere bijzondere manier sloeg Kyra er vanaf seconde één in om Annabels hartje te veroveren. Mijn verlegen dochter smolt al snel en maakte plaats voor een zelfzekere, speelse kleuter die hield van de camera en de aandacht.


Het fijne aan Kyra is ook dat de foto's spontaan worden gemaakt, geen gemaakte poses of ongemakkelijke houding. Je geniet van wat Quality time met je gezin op een prachtige locatie en de foto's volgen vanzelf. Geen enkel moment voelden wij ons ongemakkelijk, het was gewoon een liefdevol moment tussen ons drietjes.
Een familieshoot is het ideale moment om te genieten en er nadien nog prachtige foto's voor in de plaats terug te krijgen. Als je het mij vraagt zou elk gezin het toch één keer per jaar moeten doen. Maar uiteraard kost zo een fotoshoot best wel wat centjes. Zeker als je gaat voor kwaliteit. Bij 'Moments by Kyra' betaal je €195, dit voor 20 foto's. Alle foto's die genomen worden verzamelt Kyra in een mapje waaruit jij 20 foto's kan kiezen. Deze bewerkt ze en maakt ze helemaal klaar om nadien in te kaderen of te bewaren. Uiteraard kan je ook nog foto's extra kiezen, mits een kleine extra kost.


Maar wil jij deze fotoshoot cadeau krijgen? Dan is het nu de moment, want wij mogen één familieshoot wegschenken aan een gezinnetje! Meedoen is easy en kan zowel op Facebook als op Instagram, doe je mee op beide kanalen, dan heb je twee keer kans om te winnen!


Doe mee op de Facebook - pagina van Smotherhoods

 • Klik hier om op onze Facebook - pagina te komen;

 • Zorg - uiteraard - dat je onze pagina & die van 'Moments by Kyra' volgt/ een like geeft!

 • Like de post waarin de Give - away wordt gedeeld;

 • Tag 3 andere mama's/papa's die deze give - away moeten ontdekken;

 • Deel de originele post op jouw eigen Facebook profiel!

Doe mee op Instagram

 • Klik hier om op onze Instagram te komen;

 • Zorg - uiteraard - dat je @Smotherhoods & @Momentsbykyra volgt!

 • Klik op het vlaggetje rechts onderaan de foto (sla op in verzamelingen)

 • Like de foto waarin de Give - away wordt gedeeld;

 • Tag 3 andere mama's/papa's die deze give - away moeten ontdekken:

 • Deel de post op jouw eigen Instagram - verhaal!


Je wint maar liefst een fotoshoot ter waarde van €195 dus je moet inderdaad wat moeite doen, maar hé; de prijs is natuurlijk een schoon cadeau ;-)! Meedoen kan 14 mei (23u59). Zorg er zeker voor dat je alle stappen gedaan hebt, want mis je één stap, dan mis je eveneens je kans om deze geweldige prijs te winnen. En dat zou toch zonde zijn?!


Kan je niet wachten op dit geschenk en wil jij nu al jullie fotoshoot boeken? Check dan zeker Kyra's website. Naast familieshoots kan je hier ook terecht voor huwelijksfoto's, Branding, of cakesmashes!

260 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  bottom of page