top of page
1.png
1.png

MAMAB(R)ABBELS 

Als mama kom je in contact met vele diensten of shops. Soms zie je door het bos de bomen niet meer. Bovendien denk je ook vaak; is dit wél de moeite voor mij? Kost het niet teveel? Of wat heb ik eraan? En dan denk je al snel, laat maar. Heb jij altijd al iets willen vragen, maar durfde je niet? Dankzij de nieuwe reeks 'Mamab(r)abbels' stel ik live de vragen die jij niet durft te stellen. Elke dinsdagavond op het instagramkanaal van @SMOTHERHOODS, om 20:00 uur. 

Dit was reeks 1 & 2.  

Tijdens de eerste reeks kregen we 6 fantastische vrouwen bij ons in onze virtuele zetel. Nog voor mijn bevallen liet ik 4 andere top vrouwen langs komen op mijn Insta - kanaal.  Heb jij een aflevering gemist? Geen zorgen, klik op de knop en herbekijk de aflevering gratis terug.  Wil jij meer info over een bepaalde dienst of shop uit onze MAAMB(R)ABBELS? Klik dan op de foto van diegene die jij wenst en kom zo meteen op de juiste website. 

1.png

heb jij een vraag? 

Heb jij een vraag voor één van deze fantastische vrouwen? Wil jij graag jouw vraag anoniem stellen? Dat kan! Stuur ons een berichtje én ik stel jouw vraag zonder enige schaamte. Laat even weten voor wie je vraag is en wij zorgen ervoor dat deze beantwoord zal worden via de live - sessie. 

    bottom of page